balenberger FBhet25steuur

Welkom bij het 25ste uur!

Meer en meer legt het 25ste Uur zich naast Kok aan huis toe op de ultieme bierbeleving: BIERDEGUSTATIES, zowel bij u thuis als op het bedrijf waar u werkt, maar ook in opdracht van brouwerijen ben ik als Zytholoog of biersommelier inzetbaar.

NIEUW, ZEER BINNENKORT: WIJ KOMEN OP DE MARKT MET EEN EIGEN STREEKBIER, SPECIAAL GEBROUWEN TER ERE VAN BAAL/TREMELO: BALENBERGER IS DE NAAM. Balenberger verwijst uiteraard naar de gekende heuvel waar onze dorpsgenoot Sven Nys al meerdere zweetdruppels achterliet, maar, zoals u op het etiket kan zien, verwijst het ook naar een andere inwoner, met name de Bruine Vuurvlinder. Ook een streekgenoot, alleen is deze jammer genoeg met uitsterven bedreigd... Binnenkort meer nieuws over de verkrijgbaarheid van dit blonde streekbiertje! Volg onze facebookpagina alvast voor het laatste nieuws https://www.facebook.com/Balenberger-570031129823448/

 

Maar het 25ste Uur is meer dan dat! Er is immers gestart met diverse workshops rond koken enerzijds, en bierbeleving anderzijds, maar ook beiden geïntegreerd. Ideaal als belevenis met collega’s of met vrienden/vriendinnen. Volg het hier op de website of op onze facebookpagina. 

Verder kan u bij ons nog terecht voor bierdegustaties, biertoerisme, biermanden en – cadeau’s , met bier, enz... Kijk snel onder het menu Bierbeleving voor meer info!

Ook voor brouwerijen, drankencentrales en restaurants staan wij paraat wanneer het over bier gaat. Zie hiervoor het menu voor professionals

Kom gerust langs bij ons in de Nobelstraat 152 in Baal bij Tremelo! Wij bedienen de ruime regio van Baal, Tremelo, Leuven, Aarschot, Mechelen, Lier, Heist-op-den Berg. Gun jezelf een 25ste uur en aarzel niet ons te contacteren! Ook een cadeaubon kan!

Tot in het 25ste uur!